Ενοικιαζόμενο σπίτι διακοπών ΒΙΛΑ ΛΑΜΠΡΟΣ στο Ρέθυμνο με πισίνα
Βίλα Λάμπρος, Α. Κωνστατίνος/Ρούστικα
74100 Ρέθυμνο, Κρήτης,
Τηλ.: +30 6973338422
Holiday homes in Rethymnon Villa Lambros, English edition please click here.
Ferienhaus in Rethymnon Villa Lambros, deutsche Ausgabe, bitte hier klicken.
Email: [email protected]
Ενοικιαζόμενο σπίτι διακοπών ΒΙΛΑ ΛΑΜΠΡΟΣ στο Ρέθυμνο κοντα στην παραλία Επισκοπής


Σπίτια διακοπών στο Ρέθυμνο: Βίλα Λάμπρος


Η Βίλα ΛΑΜΠΡΟΣ στο Ρέθυμνο είναι τοποθετημένη σε μια ήσυχη και ειρηνική περιοχή στο χωριό Άγιος Κων/νος (Ρούστικα) κοντά στο Ρέθυμνο. Είναι τέλειο για οικογένειες και παραθεριστές που θέλουν ησυχία όσο πιο κοντά γίνεται σε μερικές από πιο όμορφες παραλίες της Κρήτης. Η νυχτερινή ζωή, τα ρομαντικά εστιατόρια και τα ελκυστικά εμπορικά μέρη του Ρεθύμνου και των Χανίων είναι επίσης διαθέσιμα σε μικρή απόσταση.
Η Βίλα ΛΑΜΠΡΟΣ (120 τμ) είναι χτισμένη σε μοντέρνο στυλ με μικρές πινελιές από την αυθεντική Κρητική αρχιτεκτονική και είναι κομμάτι οικοπέδου 1200 τμ με όμορφο κήπο τριγύρω. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την γαλήνη της επαρχίας αλλά και την άνεση να βρίσκονται πολύ κοντά στην πολυάσχολη ζωή των Κρητικών πόλεων.

Ενοικιαζόμενα σπίτια διακοπών στο Ρέθυμνο Βίλα Λάμπρος
Η Βίλα ΛΑΜΠΡΟΣ έχει ένα σαλόνι με κουζίνα στον ίδιο χώρο, 4 διπλές κρεβατοκάμαρες και 2 μπάνια. Τα δωμάτια κλιματίζονται (και δυνατότητα παροχής σήματος σε κινητό τηλέφωνο). Η Βίλα φτιάχτηκε για 3 ζευγάρια, για μεγάλες οικογένειες ή γκρουπ των 7 ατόμων και σας προσφέρει ποιότητα και οικονομικές διακοπές.
Η πισίνα σε σχήμα «φασολιού» καθαρίζεται κάθε 2η μέρα για την καλύτερη υγιεινή και επίσης υπάρχει παιδική πισίνα. Ο κήπος έχει πολλά λουλούδια, γρασίδι και ψησταριά.
Παρακαλώ κάντε κλικ στις συνδέσεις παρακάτω και επισκεφθείτε την Βίλα ΛΑΜΠΡΟΣ για περισσότερες πληροφορίες για την ξεκούραση, την ποιότητα και την οικονομική διαμονή, στο όμορφο, ασφαλές και ιστορικό νησί της Κρήτης.

ΖΕΙ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ, κάντι κλικ εδώ!

Webpage Design und Copyright ©: ms marketing hellas 2008 - 2015, Technical questions and hints: [email protected]