Τηλέφωνα ΚΤΕΛ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
Οδικοί Χάρτες
Αποστολή Δεμάτων
Η Κρήτη μας
     
Τακτικά Δρομολόγια στην Κρήτη

Bus Logo
Η καλύτερη σας λύση να ταξιδεύετε στην Κρήτη!

Τακτικά Δρομολόγια ΚΤΕΛ Χανιά - Ρέθυμνο - Ηράκλειο
Τακτικά Δρομολόγια
Χανιά - Ρέθυμνο - Ηράκλειο - Άγιος Νικόλαος
. . . και στα χωριά της Νότιας Κρήτης

Zur Hauptseite auf deutsch bitte hier anklicken!
Main page in English please click here!

Κεντρικά Γραφεία:

ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου Α.Ε.
Κυδωνίας & Παρθ. Κελαϊδή, Χανιά 73100
και
ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου Α.Ε.
Εφέσσου, Περιοχή Λιμανιού, 71000 Ηράκλειο

 
ΧΑΝΙΑ  
ΡΕΘΥΜΝΟ  

ΗΡΑΚΛΕΙΟ  

Κ.Τ.Ε.Λ., οι δυο υπηρεσίες τακτικών λεωφορείων μέσω Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Άγιος Νικόλαος σας προσφέρει τον καλύτερο και τον πλέον οικονομικό τρόπο να ταξιδεύετε στην Κρήτη. Τουρίστες όπως και ντόπιοι χρησιμοποιούν "το λεωφορείο" και επωφελούνται τα πλεονεκτήματα της γρήγορης και αξιόπιστης εξυπηρέτησης με σύγχρονα λεωφορεία.
Τα κεντρικά γραφεία τους βρίσκονται στα Χανιά στο κεντρο της πόλης και στο Ηράκλειο στην περιοχή λιμανιού κοντά στο κέντρο. Από τα δύο κεντρικά σημεία και από τους σταθμούς Ρεθύμνου και Άγιο Νικολάου αναχωρούν τα λεωφορεία στα χωριά της Νότιας Κρήτης.

Στις πόλεις του Ρεθύμνου και του Αγιου Νικολάου προσφέρουν και τοπική τακτική συγκοινωνία μέσα στην πόλη και στα χωριά της κοντινής περιοχής.

Επίσης προσφέρουν τακτικές υπεραστικές γραμμές προς Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αλβανία, Βουλγαρλια κ.λ.π.

Επεκτείνον τις υπηρεσίες τους αγγελιοφόρου δεμάτων στην Κρήτη και σε πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Τα τουριστικά γραφεία τους προσφέρουν επίσης ξεναγήσεις σε πολλά μέρη αξιοθέατα στην Κρήτη. Από το 2012 έχουν, επίσης, την παροχή λεωφορεία με οδηγούς για ομάδες τουριστών.Διαφήμιση με το ΚΤΕΛ το διαδίκτυο. Παρουσιάσετε την εταιρεία σας στην ιστοσελίδα μας σε χαμηλές τιμές.
Η διαφήμισή σας θα φανεί σε 3 γλώσσες σε χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.
Οδηγούμε το δρόμο. Στείλτε μας ένα email.
 
 
Ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΑ στο Ρέθυμνο
Hotel Olympia in Rethymnon

Οικογενειακό ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο με πισίνα, σνακ μπαρ, πρωινό μπουφέ, Wi-Fi, TV, κλιματισμό, δωρεαν γκαράζ. κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 
Εστιατόριο στο Ρέθυμνο
La Boheme Gourmet restaurant in the Old Town of Rethymnon
LA BOHEME:Στην Παλιά Πόλη, κοντά στο ενετικό λιμάνι, στην οδό Σουλίου 15, στην όμορφη αυλή ένος παλαιόυ ενετικού παλάτη, σας περιμένουμε σε φιλικό περιβάλλον με μοναδικές γεύσεις.
Τηλ. επικοινωνίας La Boheme: 2831 500881-6939659302

Κάντε κλικ εδώ!
 
Restaurant in Rethymnon with traditional Greek food KOKKINOS
Εστιατόριο, Ψησταρία, Πιτσαρία στο Ρέθυμνο ΚΟΚΚΙΝΟΣ, Πλατεία Αγνόστου Στρατιώτη, Τηλ: 28310 50602. Για παραγγελίες κάντε κλικ εδώ: Restaurant in Rethymnon KOKKINOS
 
 

Όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς. Τυχών αλλαγές οφείλονται σε εποχιακές ανάγκες, ειδικά από τον Απρίλιο - Αύγουστο και από τέλος Σεπτεμβρίου - στις αρχές του Δεκεμβρίου.
Πληροφορίες δρομολογίων χωρίς εγγύηση!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
27 Οκτοβρίου 2018/strong>

Επόμενη προγραμματισμένη ενημέρωση:
29 Οκτοβρίου 2018

 
 
 
Για ένα Ειδικό Δρομολογιο Ρέθυμνο-Αρκαδι-Ελεύθερνα-Μαργαρίτες-Πέραμα-Πάνορμο, κάντε κλικ εδώ.

. . . Η Κτελ Ηρακλείου-Λασιθίου Α.Ε. έχουν μετακομίσει στο νέο σταθμό Α 'που βρίσκεται κοντά στο παλιό σταθμό . . . Τα λεωφορεία για Μοίρες, Μάταλα, Αγία Γαλήνη και Τιμπακί ξεκινούν τώρα από το νέο σταθμό Α 'του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου AE στο λιμάνι του Ηρακλείου . . . Τα χειμερινά δρομολόγια με λιγότερα λεωφορεία έχουν τεθεί σε ισχύ . . .
ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ
Οι συνδέσεις σε αυτό τον διτυακό τόπο μπορούν να οδηγήσουν σε ιστοσελίδες έξω από τον τόπο του PUBLIC-BUS-SERVICE-CRETE. δεν ελέγχει αυτές τις συνδεμένες περιοχές. PUBLIC-BUS-SERVICE-CRETE δεν είναι αρμόδια για το περιεχόμενο οποιασδήποτε συνδεμένης περιοχής, οποιωνδήποτε συνδέσεων που μια συνδεμένη περιοχή περιέχει, οποιουδήποτε αλλαγών ή αναπροσαρμογών σε τέτοιες συνδεμένες περιοχές, και Webcasting ή οποιασδήποτε άλλησδήποτε μορφής μετάδοσης που μπορείτε να λάβετε από μια συνδεμένη περιοχή. PUBLIC-BUS-SERVICE-CRETE παρέχει αυτές τις συνδέσεις για την ευκολία σας μόνο. Ο συνυπολογισμός μιας σύνδεσης δεν υπονοεί ότι PUBLIC-BUS-SERVICE-CRETE. επικυρώνει εκείνη την περιοχή.
Θα επισημαίνουμε ρητώς ότι δεν είμαστε ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-Ρεθύμνου ΑΕ ή ΚΤΕΛ Ηρακλείου-ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΕ ή μια θυγατρική εταιρεία των επιχειρήσεων αυτών. Είμαστε μια ενημερωτική ιστοσελίδα. Οι ΚΤΕΛ Εταιρείες της Κρήτης είναι μόνο θέμα μας.
Πολιτική απορρήτου, Προστασία δεδομένων:
Η χρήση του ιστότοπού μας είναι συνήθως δυνατή χωρίς την παροχή προσωπικών πληροφοριών. Η συλλογή οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων (όπως όνομα, διεύθυνση ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) πραγματοποιείται σε εθελοντική βάση.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
Αυτά τα δεδομένα δεν θα δοθούν σε τρίτους, εκτός από τρίτους που εμπλέκονται στη διαδικασία επικοινονίας, πληροφορίας διαφήμισης κ.λπ.
Οι επισκέπτες αυτού του ιστότοπου έχουν το δικαίωμα να δουν τα προσωπικά τους δεδομένα που έχουν συλλεχθεί με αίτημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι η ίδια με εκείνη με την οποία έκανε την κράτηση / ερώτηση διαθεσιμότητας ή το αίτημα επικοινωνίας. Έχουν το δικαίωμα να έχουν διορθωθεί εσφαλμένα δεδομένα. Μπορούν επίσης να ζητήσουν να αποκλείσούν τα προσωπικά τους δεδομένα και, στο βαθμό που το επιτρέι ο νόμος, να διαγραφούν με τον ίδιο τρόπο. Αφήστε 30 ημέρες για διαγραφή, επειδή πρέπει πρώτα να ελέγξουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, δηλ. πληροφοριες, διαφήμησεις, παράπονα κλπ. Θα ενημερωθείτε για την τελική διαγραφή των δεδομένων σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Μετά τη διαγραφή των δεδομένων σας, δεν θα είμαστε πλέον σε θέση να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
Επισημαίνουμε ότι η μετάδοση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου (π.χ. επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) είναι ευάλωτες σε θέματα ασφάλειας. Δεν είναι δυνατή η πλήρης προστασία των δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση τρίτων.

Λεπτομερείς πληροφορίες για την προστασία δεδομένων κάντε κλικ εδώ!

© 2014 - 2018 ms marketing hellas Webhosting & Design. All rights reserved.  All suggestions and comments referring this webpage please to [email protected].

Ζεί το RETHYMNON.COM