Τηλέφωνα ΚΤΕΛ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
Οδικοί Χάρτες
Αποστολή Δεμάτων
Η Κρήτη μας
     
Τακτικά Δρομολόγια στην Κρήτη

Bus Logo
Η καλύτερη σας λύση να ταξιδεύετε στην Κρήτη!

Τακτικά Δρομολόγια ΚΤΕΛ Χανιά - Ρέθυμνο - Ηράκλειο
Τακτικά Δρομολόγια
Χανιά - Ρέθυμνο - Ηράκλειο - Άγιος Νικόλαος
. . . και στα χωριά της Νότιας Κρήτης

Zur Hauptseite auf deutsch bitte hier anklicken!
Main page in English please click here!

Κεντρικά Γραφεία:

ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου Α.Ε.
Κυδωνίας & Παρθ. Κελαϊδή, Χανιά 73100
και
ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου Α.Ε.
Περιοχή Λιμανιού, 71000 Ηράκλειο

 
ΧΑΝΙΑ  
ΡΕΘΥΜΝΟ  

ΗΡΑΚΛΕΙΟ  

Κ.Τ.Ε.Λ., οι δυο υπηρεσίες τακτικών λεωφορείων μέσω Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Άγιος Νικόλαος σας προσφέρει τον καλύτερο και τον πλέον οικονομικό τρόπο να ταξιδεύετε στην Κρήτη. Τουρίστες όπως και ντόπιοι χρησιμοποιούν "το λεωφορείο" και επωφελούνται τα πλεονεκτήματα της γρήγορης και αξιόπιστης εξυπηρέτησης με σύγχρονα λεωφορεία.
Τα κεντρικά γραφεία τους βρίσκονται στα Χανιά στο κεντρο της πόλης και στο Ηράκλειο στην περιοχή λιμανιού κοντά στο κέντρο. Από τα δύο κεντρικά σημεία και από τους σταθμούς Ρεθύμνου και Άγιο Νικολάου αναχωρούν τα λεωφορεία στα χωριά της Νότιας Κρήτης.

Στις πόλεις του Ρεθύμνου και του Αγιου Νικολάου προσφέρουν και τοπική τακτική συγκοινωνία μέσα στην πόλη και στα χωριά της κοντινής περιοχής.

Επίσης προσφέρουν τακτικές υπεραστικές γραμμές προς Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αλβανία, Βουλγαρλια κ.λ.π.

Επεκτείνον τις υπηρεσίες τους αγγελιοφόρου δεμάτων στην Κρήτη και σε πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Τα τουριστικά γραφεία τους προσφέρουν επίσης ξεναγήσεις σε πολλά μέρη αξιοθέατα στην Κρήτη. Από το 2012 έχουν, επίσης, την παροχή λεωφορεία με οδηγούς για ομάδες τουριστών.Διαφήμιση με το ΚΤΕΛ το διαδίκτυο. Παρουσιάσετε την εταιρεία σας στην ιστοσελίδα μας σε χαμηλές τιμές.
Η διαφήμισή σας θα φανεί σε 3 γλώσσες σε χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.
Οδηγούμε το δρόμο. Στείλτε μας ένα email.
 
 
Ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΑ στο Ρέθυμνο
Hotel Olympia in Rethymnon

Οικογενειακό ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο με πισίνα, σνακ μπαρ, πρωινό μπουφέ, Wi-Fi, TV, κλιματισμό, δωρεαν γκαράζ. κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 
Εστιατόριο στο Ρέθυμνο
La Boheme Gourmet restaurant in the Old Town of Rethymnon
LA BOHEME:Στην Παλιά Πόλη, κοντά στο ενετικό λιμάνι, στην οδό Σουλίου 15, στην όμορφη αυλή ένος παλαιόυ ενετικού παλάτη, σας περιμένουμε σε φιλικό περιβάλλον με μοναδικές γεύσεις.
Τηλ. επικοινωνίας La Boheme: 2831 500881-6939659302

Κάντε κλικ εδώ!
 
ΜΟΡΦΕΑΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΛΑΚΙΑΣ
Πλακιάς:
Στη προκυμαία του Πλακιά βρίσκονται τα ΜΟΡΦΕΑΣ Στούντιο και Διαμερίσματα, με κλιματισμό, κουζίνα, μπάνιο,TV, ψυγείο, Wi-Fi και μπαλκόνι...
Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Apartments studios in Plakias, Morpheas Apartments
 
Restaurant in Rethymnon with traditional Greek food KOKKINOS
Εστιατόριο, Ψησταρία, Πιτσαρία στο Ρέθυμνο ΚΟΚΚΙΝΟΣ, Πλατεία Αγνόστου Στρατιώτη, Τηλ: 28310 50602. Για παραγγελίες κάντε κλικ εδώ: Restaurant in Rethymnon KOKKINOS
 

Όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς. Τυχών αλλαγές οφείλονται σε εποχιακές ανάγκες, ειδικά από τον Απρίλιο - Αύγουστο και από τέλος Σεπτεμβρίου - στις αρχές του Δεκεμβρίου.
Πληροφορίες δρομολογίων χωρίς εγγύηση!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
23 Απριλίου 2018

Επόμενη προγραμματισμένη ενημέρωση:
30 Απριλίου 2018

 
Syvrita Travel, travel agent of KTEL Rethymnon
SYVRITA TRAVEL, Rethymnon, Igoum. Gavriil 36, Phone: +30 28310 30090, Fax: +30 28310 30091, click here: SYVRITA-TRAVEL.GR
 
Για ένα Ειδικό Δρομολογιο Ρέθυμνο-Αρκαδι-Ελεύθερνα-Μαργαρίτες-Πέραμα-Πάνορμο, κάντε κλικ εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ!
Για να λάβετε το ενημερωτικό δελτίο μας με τις αλλαγές δρομολογίων.. . . Μερικά καλοκαιρινά δρομολόγια βρίσκονται σε εξέλιξη, π. χ. Αεροδρόμιο Χανίων . . . Ενημερώνουμε συνεχώς . . .
ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ
Οι συνδέσεις σε αυτό τον διτυακό τόπο μπορούν να οδηγήσουν σε ιστοσελίδες έξω από τον τόπο του PUBLIC-BUS-SERVICE-CRETE. δεν ελέγχει αυτές τις συνδεμένες περιοχές. PUBLIC-BUS-SERVICE-CRETE δεν είναι αρμόδια για το περιεχόμενο οποιασδήποτε συνδεμένης περιοχής, οποιωνδήποτε συνδέσεων που μια συνδεμένη περιοχή περιέχει, οποιουδήποτε αλλαγών ή αναπροσαρμογών σε τέτοιες συνδεμένες περιοχές, και Webcasting ή οποιασδήποτε άλλησδήποτε μορφής μετάδοσης που μπορείτε να λάβετε από μια συνδεμένη περιοχή. PUBLIC-BUS-SERVICE-CRETE παρέχει αυτές τις συνδέσεις για την ευκολία σας μόνο. Ο συνυπολογισμός μιας σύνδεσης δεν υπονοεί ότι PUBLIC-BUS-SERVICE-CRETE. επικυρώνει εκείνη την περιοχή.
Θα επισημαίνουμε ρητώς ότι δεν είμαστε ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-Ρεθύμνου ΑΕ ή ΚΤΕΛ Ηρακλείου-ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΕ ή μια θυγατρική εταιρεία των επιχειρήσεων αυτών. Είμαστε μια ενημερωτική ιστοσελίδα. Οι ΚΤΕΛ Εταιρείες της Κρήτης είναι μόνο θέμα μας.

© 2014 - 2018 ms marketing hellas Webhosting & Design. All rights reserved.  All suggestions and comments referring this webpage please to [email protected].

Ζεί το RETHYMNON.COM